Arcadia utendørs sammenleggbart telt anbefaling

Se på det spesifikke materialet bygget av dettesammenleggbart taktelt, vi kan være laget av 420D polyester vanntett lerret.Denne er sterk nok og tåler regn.Innsiden av teltet er laget av cluster/bomull 280g/m2, som også er et vanntett lerret.Tykkelsen er nok til å forhindre regn, men samtidig puster den nok.Faktisk har teltet en intelligent design med forhøyet klimadeksel, som kan redusere kondens.

He240d2478f394d749d6e4ce4027686ac2
Totalt sett er ikke Arcadia entelt på fire sesonger.Det er ikke det beste valget for snø eller lavere temperaturer, men selv på regnværsdager er det definitivt et godt valg, spesielt om våren eller sommeren vil du være pustende.

Når det gjelder ventilasjon,taktelt med annekshar vinduer på begge sider og pop-up gardiner, som kan holde på skyggene og regnet.Angående skapninger har Arcadia som forventet nylonmyggnett på alle vinduer, og alle vinduer har YKK-glidelåser.

fotobank-1
Når det kommer til et reisedeksel er det veldig slitesterkt og kan være et av de beste.Det vurderes at reisetrekket faktisk kan anmeldes, noe som høres dumt ut, men Arcadias reisetrekk er laget av 1000D vanntett lag og PVC-belegg.Det vil forhindre alt og holde teltet trygt og tørt.Flott.
Dette er en person som ønsker høy kvalitet, men rimelige priser, men som ikke er fantasert eller teknisk.Faktisk er dette entelt på to personer, som betyr at det er et partelt, ikke en familie.
Den er imidlertid veldig romslig, spesielt fordi lengden når den er slått på er 126 tommer, noe som gjør at du kan passe godt til den, selv om det er vesker eller andre ting inni.Den kan garantert sove godt, for madrassen er 2,5 tommer tykk og slett ikke dårlig.

Hee384496577c4d50b2c07172b9239d85d


Innleggstid: 26. oktober 2022