Det mest komfortable alternativet for camping er et taktelt

Arcadia Camp & Outdoor Products Co., Ltd.er en av de ledende produsentene av utendørsprodukter med 20 års erfaring innen feltet, spesialisert på design, produksjon og salg av trailertelt, taktelt, campingtelt, dusjtelt, ryggsekker Samle produkter, soveposer, matter og hengekøyer.

H8f15a6b3a4d9411780644d972bca628dV
Dette teltet er skjellformetog laget av glassfiber.Bare åpne låsemekanismen, løft forsiktig, lufttrykkspaken vil automatisk utløses, folde ut teltet, og det kan gjøres med én hånd på noen få sekunder.Utfoldet er takteltet 2,3 meter langt, 1,3 meter bredt og 1,5 meter høyt.Det sammenleggbare teltet er også formet med tanke på aerodynamikk, noe som reduserer vindmotstand og vindstøy.

taktelt i hardt aluminium
Teltet er flankert av myke bomullsmadrasser med puter, LED-lys og et oppbevaringsnett for to voksne å sove.Teltet kommer også med en aluminiumsstige som passer i en oppbevaringspose inne i teltet når den ikke er i bruk.Selvfølgelig må dette teltet installeres på bagasjebrettet til terrengkjøretøyet.

3111
Det mest komfortable alternativet for camping er en bobil.Hvis du bare kan sette opp telt, er taktelt mye bedre enn vanlige utetelt.I tillegg til makt er sikkerheten viktigere, noe som reduserer trusselen om dyr eller skurker.

mykt og hardt taktelt


Innleggstid: 15. juni 2022